Wijkcentrum De Boekenstal (Poortugaal)
Dorpsstraat 34
3171 EH Poortugaal
Tel. 010-5018322

Openingstijden:

Maandag 14.00 – 17.00
Woensdag 14.00 – 17.00 uur 
Donderdag 09.00 – 12.00 uur 
Vrijdag 14.00 – 17.00 uur 
Iedere tweede en laatste zaterdag van de maand 10.00 - 13.00 uur 

Het welbekende karakteristieke gebouw “de Boekenstal” functioneert sinds januari 2014 als wijkcentrum.  In het wijkcentrum vindt u verschillende activiteiten op het gebied van ontmoeting, taal en lezen en recreatieve activiteiten.

Bij het Bibliotheekservicepunt kunt u uw -vooraf gereserveerde-  bibliotheekboeken afhalen en ook weer inleveren.

Voor het gebruiken van de ruilbibliotheek hoeft u geen lid te zijn van de bibliotheek, het uitgangspunt is dat u boeken kunt meenemen als u ook (een ander) boek terugzet. Voor kinderen is er ook een leuke collectie aanwezig.

Naast het afhalen en brengen van boeken, kan men ook binnenlopen om een kopje koffie/thee te drinken, de krant of een tijdschrift te lezen, of deel te nemen aan een activiteit. Stichting Welzijn Albrandswaard zorgt samen met diverse maatschappelijke organisaties en vrijwilligers dat het wijkcentrum een plek is waar iedereen zich welkom kan voelen. 

Iedere maandagochtend is er van 09.30 uur tot 12.00 uur inloopspreekuur van Seniorweb, voor al uw vragen mbt computers en tablets.

Vluchtelingenwerk Albrandswaard maakt ook gebruik van het wijkcentrum voor hun spreekuren op de maandag en woensdag.

Op donderdagochtend is er een creatieve groep die kaarten maakt.

Vrijwilligers van het Taalpunt staan elke vrijdagmiddag van 14.00 -16.00 uur klaar voor mensen die (beter) Nederlands willen leren. Er is een vrije inloop, geen afspraak nodig.

Iedere laatste zaterdag van de maand kunt u van 10.00 tot 13.00 uur Repair Café: kapotte spullen kunnen op deze ochtenden gerepareerd worden tegen een vrijwillige bijdrage. Of het nu gaat om kleding, elektrische apparaten, computers of speelgoed.

Het is mogelijk om een ruimte te huren per dagdeel voor bijvoorbeeld een workshop of bijeenkomst, neem voor de tarieven contact op met Stichting Welzijn Albrandswaard.

 

Telefoon: 010-5018322
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.welzijnalbrandswaard.nl

Folder Wijkcentrum de Boekenstal

 

wijkcentrum poortugaal