Skip to main content

Op 1 maart 2024 bestaat wijkcentrum Portland alweer 10 jaar!
10 jaar geleden is Welzijn Albrandswaard door de gemeente gevraagd om wijkcentrum Portland te beheren en te exploiteren. Het begon klein, maar inmiddels bruist het van de activiteiten aldaar.
Naast het servicepunt van Bibliotheek Aanzet en de ruilbibliotheek, is er ook  een 50+ en meer club, een  gezelligheidskoor, creaclub en een quiltclub. Daarnaast kunt u op bepaalde dagen in het wijkcentrum terecht voor IT advies van SeniorWeb, het gezondheidsspreekuur, een bingo of om te bloemschikken. Eens per maand is er een opening van restaurant De Ontmoeting. Een groep vrijwilligers is actief in het wijkcentrum om het beheer te coördineren, om bezoekers te helpen met het servicepunt van Bibliotheek Aanzet en om hen van een kopje koffie of thee te voorzien etc. Welzijn Albrandswaard is deze vrijwilligers heel dankbaar voor hun inzet! Vanuit Welzijn Albrandswaard worden er ook informatiebijeenkomsten georganiseerd over bepaalde onderwerpen, deze worden vermeld op de website: www.welzijnalbrandswaard.nl

Tevens zijn er ruimtes te gebruiken tegen een geringe vergoeding voor organisaties zonder winstoogmerk. Gedacht kan worden aan een activiteit, vergadering of bijeenkomst. Voor meer informatie hierover kunt u mailen naar beheer@welzijnalbrandswaard.nl van Welzijn Albrandswaard of bellen naar 010-5018322.

Laat een reactie achter