Skip to main content

 

repaircafe.webp

Van 10.00 tot 13.00 uur in Wijkcentrum

“De Boekenstal”, Dorpstraat 34 Poortugaal

Wist u dat?

U iedere laatste zaterdagochtend van de maand in Wijkcentrum ‘De Boekenstal’ terecht kunt met (bijna) al uw kapotte goederen. Wij hebben een inloopochtend van 10.00 uur tot 13.00 uur. Onze vrijwilligers onderzoeken of de aangeboden spullen te repareren zijn of zij verwijzen u door naar een vakspecialist.

Vrijwilliger aan het woord
Ad de Graaf, gepensioneerd ICT’er, vrijwilliger Repair Café Albrandswaard en deskundige op het gebied van elektronica:

‘Inmiddels weten mensen ons Repair Café Albrandswaard te vinden voor het repareren van veelal elektronische apparatuur. Maar wist u dat wij ook vakmensen hebben die uw oude meubels graag een tweede leven geven? Ook repareren wij graag uw speelgoed, kleine meubeltjes en andere inboedel. De vrijwilligers zijn deskundig en helpen u graag met hun reparatiekennis- en vaardigheden op allerlei gebieden. Kom dus snel een keer langs voor een kop koffie, een reparatie of gewoon een praatje!’

Meer over het Repair Café

Het Repair Café wil bijdragen aan een duurzame toekomst.
Daarom zijn er landelijk (en in België) gratis toegankelijke bijeenkomsten bij Repair Cafés. Deze draaien om (samen) repareren, want met zijn allen gooien we helaas ontzettend veel weg.
Het Repair Café Albrandswaard is hier onderdeel van. Bezoekers aan deze bijeenkomsten nemen kapotte spullen mee en kunnen deze samen met vrijwillige deskundigen repareren óf laten repareren. Geheel gratis!

Reparaties kunnen tot 12.00 uur worden aangeboden.

Na deze zaterdag zult u het Repair Cafe tijdelijk moeten missen vanwege de zomerstop maar eind september staan de vrijwilligers weer voor u klaar.
Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie en achtergrondinformatie op www.repaircafe.org.

Tot zaterdag 24 juni a.s., de koffie staat klaar!

Laat een reactie achter