Wilt u vrijwilligerswerk gaan doen?

Geef u nu op!

Altijd onze ontwikkelingen volgen?

Inschrijven nieuwsbrief

Heeft u vragen? Wilt u een afspraak?

Laat het ons weten!

WijkcentraWelzijn Albrandswaard Wijkcentra icon

Mededeling:

In het persbericht van de gemeente Albrandswaard https://www.albrandswaard.nl/het-lokaal-in-poortugaal-tijdelijk-gesloten is te lezen dat Het Lokaal uit voorzorg tijdelijk gesloten is. Dit is besloten in goed overleg met de gemeente Albrandswaard. Wij betreuren de situatie, echter staat voor Welzijn Albrandswaard de gezondheid te allen tijde voorop. Wij brengen u op de hoogte als Het Lokaal weer opengaat en te gebruiken is. Mocht u vragen hebben, verwijzen wij u graag naar het telefoonnummer uit het persbericht. Mocht u een ruimte in Het Lokaal gereserveerd hebben in de periode gedurende deze tijdelijke sluiting, dan kijken wij graag samen met u naar andere opties in onze wijkcentra Portland, De Boekenstal en/of Het Boerderijtje. In geval van een voorschot, ontvangt u deze uiteraard terug. Onze excuses voor het ongemak.

Mocht u vragen hebben voor een huidige reservering en het omzetten van een reservering en/of het terugkrijgen van een voorschot, neem dan contact op met:
Patrick de Bruin op: p.debruin@welzijnalbrandswaard.nl of 06-82226182

 

In Albrandswaard zijn vier wijkcentra, waar diverse activiteiten worden georganiseerd. Heeft u vragen over een van de wijkcentra of wilt u een ruimte reserveren?

Neemt u contact op met de beheerders van de wijkcentra via telefoonnummer 010-5018322 of mail beheer@welzijnalbrandswaard.nl.

Klik op één van onze locaties hieronder voor meer informatie.

Het Lokaal

Welzijn Albrandswaard - Het Lokaal

Het Lokaal
Albrandswaardsedijk 180
Poortugaal

Routebeschrijving

Wijkcentrum in het hart van de gemeente Albrandswaard. Hier worden tal van activiteiten georganiseerd gericht op jeugd, cultuur en sociale ontmoeting. Er zijn ruimten te reserveren voor workshops, vergaderingen en activiteiten van non-profit organisaties.

Wijkcentrum De Boekenstal

Welzijn Albrandswaard - Wijkcentrum Poortugaal

Wijkcentrum De Boekenstal
Dorpsstraat 34
3171 EH Poortugaal
Tel. 010-5018322

Routebeschrijving

In dit wijkcentrum worden verschillende activiteiten georganiseerd op het gebied van ontmoeting, taal en lezen en recreatie. Er is een uitleenservicepunt van de bibliotheek, waar u boeken kunt afhalen en terugbrengen. Ook is hier een ruilbibliotheek.

Openingstijden:
Maandag 14.00 – 16.00 uur
Woensdag 14.00 – 16.00 uur
Vrijdag 10.00 – 16.00 uur

Wijkcentrum Portland

Welzijn Albrandswaard - Wijkcentrum Portland

Wijkcentrum Portland
Hof van Portland 41
3161 WK Rhoon
Tel. 010-5018322

Routebeschrijving

Wijkcentrum voor diverse activiteiten, ontmoeting en taalactiviteiten. Er is een uitleenservicepunt van de bibliotheek, waar u boeken kunt afhalen en terugbrengen. Hier is ook een ruilbibliotheek.

Openingstijden:
Maandag 14.00 – 17.00 uur
Woensdag 14.00 – 17.00 uur
Vrijdag 14.00 – 17.00 uur

Het Boerderijtje

Welzijn Albrandswaard - Wijkcentrum het Boerderijtje

Het Boerderijtje
Werkersdijk 1
Rhoon

Routebeschrijving

Midden in het kloppend hart in Rhoon staat het ontmoetingscentrum Het Boerderijtje. Deze locatie is geschikt voor kleinschalige activiteiten en vergaderingen voor groepen tot 30 personen.

Beheerder Wijkcentra

Patrick de Bruin
Patrick de Bruin

Beheerder wijkcentra
Mail mij

Contactinformatie

Volg ons op Social Media!

Bekijk onze Facebook-pagina!

Bekijk onze Linked-In pagina!

Aanstaande activiteiten

december 2022
Geen evenementen gevonden!