Skip to main content

Donderdag 7 december was het nationale vrijwilligersdag. Op veel plekken in ons land werden vrijwilligers gewaardeerd en zo ook in Albrandswaard.

In een feestelijk versierd wijkcentrum De Boekenstal werden de vrijwilligers van Welzijn Albrandswaard verwelkomd met koffie en lekkernijen van KC’s Bakery, maar vooral het onderling samenzijn én alle mooie gesprekken zorgden voor een fijne en geslaagde middag.

Zonder de inzet van al deze vrijwilligers zou de wereld er toch een stuk minder leuk uitzien en dit werd ook benoemd door de bestuurder van Welzijn Albrandswaard, Tonia Ruybroek. Daarnaast was vanuit de gemeente Albrandswaard wethouder Mieke van Ginkel aanwezig die lovende woorden uitsprak voor alle inspanningen die vrijwilligers in de gemeente verzetten en kregen alle aanwezige vrijwilligers een symbolische kerstster uitgereikt.

Mocht u zich in het nieuwe jaar ook willen inzetten als vrijwilliger of wilt u hier meer informatie over, neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinator van Welzijn Albrandswaard via y.sitton@welzijnalbrandswaard.nl of bel 010- 5018322.

Laat een reactie achter