Skip to main content

Als tuinvrijwilliger staat u klaar voor inwoners van de gemeente Albrandswaard die hulp nodig hebben bij kleine klusjes in de tuin en die dat zelf vanwege lichamelijke beperkingen, een klein sociaal netwerk en weinig financiële middelen niet meer kunnen.

Als tuinvrijwilliger kunt u worden ingezet voor de uitvoering van kleine klusjes van max. 2 uur ter verbetering van veiligheid én woongenot. U kunt dan denken aan het maaien van het gras, de heg knippen, onkruid verwijderen of kleine snoeiwerkzaamheden. Als tuinvrijwilliger wordt u toegevoegd aan de poule van vrijwilligers die, indien er een tuinklus beschikbaar is, benaderd kunnen worden. Soms gaat een vrijwilliger alleen op pad maar vaak ook samen, want “vele handen maken licht werk”.  Alle tuinklussen gaan in overleg met Vraagwijzer van Welzijn Albrandswaard.

Heeft u tijd om een medemens te helpen en heeft u groene vingers? Dan zijn wij op zoek naar u!
Heeft u interesse of een vraag, neem dan contact op met Yvonne Sitton, de vrijwilligerscoördinator van Welzijn Albrandswaard via mail: y.sitton@welzijnalbrandswaard.nl of bel 010-5018322 .

Laat een reactie achter