Skip to main content

Langzaamaan komt de tuin weer tot leven en ontspruiten zich de eerste knopjes. Dit betekent dat er ook weer onderhoud aankomt zoals snoeiwerk en blad ruimen.

Daarom organiseert Welzijn Albrandswaard op 12 april weer een TUINENDAG!

Voor de minima in de gemeente is het onderhoud van de tuin vaak een struikelblok wanneer iemand dit zelf niet meer kan en daarnaast een zeer klein netwerk heeft en weinig financiële middelen.

Vanuit Welzijn Albrandswaard bieden wij u de mogelijkheid om u aan te melden voor de Tuinendag. Wij organiseren deze dag twee maal per jaar: in het voorjaar en het najaar. U kunt dan denken aan kleine klussen zoals het gras maaien, de heg snoeien, onkruid weghalen en kleine snoeiwerkzaamheden.

Samen met Wim ’s tuinen en een club van tuinvrijwilligers gaan we vrijdag 12 april op pad om de tuinen van deze inwoners onkruidvrij en toegankelijker te maken. Mochten de weersomstandigheden erg slecht zijn, dan zal de tuinendag verzet worden.

Herkent u zich in bovenstaande en kunt u onze hulp gebruiken, meldt dan uw klus aan door te bellen met Vraagwijzer T. 010- 5011222, te bereiken van maandag t/m donderdag tussen 9.00 uur en 15.00 uur. De consulenten van Vraagwijzer spreken met u door of u in aanmerking komt voor deze ondersteuning.

Laat een reactie achter