Skip to main content

Aangifte Inkomstenbelasting, HUBA- Project i.s.m. Lions Club Rhoon.

Welzijn Albrandswaard gaat weer met Hulp bij Belasting Aangifte van start! Een groep enthousiaste vrijwilligers verzorgen de Aangifte Inkomstenbelasting 2021, die digitaal wordt aangeleverd bij de Belastingdienst.

Al jaren verzorgen wij vanuit Welzijn Albrandswaard dit project. Wij zijn blij dat de Lions Club Rhoon dit financieel mogelijk maakt, zodat wij aan de inwoners hiervoor geen kosten hoeven te berekenen.

De invuldagen staan dit jaar gepland op:

  • maandag 4 april 9-13 uur, Het Lokaal, Albrandswaardsedijk 180 te Poortugaal
  • woensdag 6 april 9-12 uur, wijkcentrum Portland, Hof van Portland 41 te Rhoon
  • dinsdag 12 april 9-13 uur, wijkcentrum De Boekenstal, Dorpsstraat 34 te Poortugaal

Bent u inwoner van Albrandswaard óf kent u een inwoner van Albrandswaard en ligt het inkomen binnen de grens van de zorgtoeslag ( € 30.000,- voor alleenstaanden en € 38.000,- voor gehuwden), dan kan er gebruik worden gemaakt van de gratis hulp aangifte Inkomstenbelasting 2021.

ZZP-‘ers en ondernemers zijn uitgesloten.

Heeft u AOW én een klein pensioen dan adviseren wij u de aangifte te doen. Aangifte resulteert bijna altijd in een teruggave.

Voor meer informatie en/of aanmelding: Loket Vraagwijzer, tel. 010 501 12 22 maandag t/m donderdag 09.00 – 15.00 uur, vrijdag 09.00 tot 12.00 uur. Of mail vraagwijzer@welzijnalbrandswaard.nl.

Bij aanmelding zijn de volgende gegevens nodig: naam, adres, woonplaats, geboortedatum, BSN-nummer en telefoonnummer.

Als u zich opgeeft, ontvangt u een schriftelijke bevestiging met tijdstip van de afspraak en wordt u verteld welke gegevens nodig zijn voor het invullen van de aangifte. Indien u vorig jaar ook aangifte heeft gedaan graag uw definitieve aanslag meenemen.

De sluitingsdatum voor aanmelding is 29 maart 2022.

Laat een reactie achter