Skip to main content

Op 28 april kookten vijf heren van Rotary Rotterdam Botlek de sterren van de hemel voor het Ontmoetingsrestaurant dat Welzijn Albrandswaard maandelijks organiseert in Wijkcentrum De Boekenstal. Voor het bereiden van deze 3-gangenmaaltijd mochten zij gebruik maken van de keuken van SV Poortugaal. Het menu bestond uit paprikasoep, milde Thaise curry met kip, groente, rijst en naanbroodjes en een mascarponedessert met bastogne en zoete kersen. De 28 gasten genoten zichtbaar van dit heerlijke menu. Met behulp van de vaste groep vrijwilligers is deze maaltijd uitgeserveerd en konden de gasten met elkaar eten en bijpraten. De Rotary kookt vanaf deze maand elke maand voor de Ontmoeting Boekenstal. Locatie: Dorpsstraat 34, Poortugaal.

Wilt u ook eens deelnemen, neem dan contact op met Welzijn Albrandswaard, 010-5018322. De volgende editie is bij wijze van uitzondering op een donderdag, namelijk 25 mei. Normaal gesproken is dat altijd de laatste vrijdag van de maand. Een driegangenmenu kost € 13,00 exclusief drankjes.

Voor Ontmoeting Portland wordt vanaf 11 mei een driegangenmaaltijd verzorgd door Bella’s Brood & Pasta, een restaurant dat wordt gerund door een kleinzoon van een van de gasten. Het menu bestaat uit brood & smeersels met twee soepen naar keuze, drie verschillende soorten Italiaanse pasta en lasagne en verschillende kleine toetjes. Ontmoeting Portland vindt plaats elke 2e donderdag van de maand in Wijkcentrum Portland, Hof van Portland 41 in Rhoon. Ook hiervoor kunt u zich aanmelden via Welzijn Albrandswaard, 010-5018322.

Laat een reactie achter