Skip to main content

Op dinsdag 2 mei is het volgende Alzheimercafé van Albrandswaard. Deze avond staat in het teken van “Ergotherapie bij mensen met Dementie en hun Mantelzorgers Aan Huis”.

Deze avond gaat onze gespreksleider, Klazina van der Herik, in gesprek met Ergotherapeut Lindsey van Breemen. Lindsey vertelt u alles over wat een ergotherapeut kan betekenen voor iemand met dementie en zijn of haar mantelzorger. Mensen met dementie kunnen dagelijkse handelingen steeds moeilijker uitvoeren. Een ergotherapeut kan samen met u of u beide een samenwerkingsverband aangaan met als doel degene met dementie zolang mogelijk in staat te stellen betekenisvolle activiteiten naar tevredenheid uit te voeren.

Natuurlijk kunt u haar, als bezoeker, zelf ook weer vragen voorleggen en ervaringen delen.

Ook is er tijdens het Alzheimercafé een boekentafel met veel informatie. Bij deze tafels kunt u boeken en informatie inzien en eventueel lenen.

U bent van harte welkom bij het Alzheimercafé van mei in Wijkcentrum De Boekenstal aan de Dorpsstraat 34 in Poortugaal.

Inloop vanaf 19.00 uur, start van het programma 19.30 uur.

Wilt u graag naar deze avond komen, maar weet u niet hoe? AutoMaatje Albrandswaard vervoert minder mobiele plaatsgenoten van A naar B. De rit reserveren kan minimaal 2 werkdagen van tevoren, liefst eerder, via SWA 010-5018322 tussen 9 uur en 12 uur ‘s ochtends. Een rit kost 35 eurocent per kilometer.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.welzijnalbrandswaard.nl/dementie of u kunt contact opnemen met Marlies Burger via m.burger@welzijnalbrandswaard.nl  of 06-1712 3209.

Laat een reactie achter