Skip to main content

Op dinsdag 7 februari is het Alzheimer café weer van start gegaan. We zijn de reeks cafés met muziek en vrolijkheid begonnen.

Onze gespreksleider Klazina van der Herik is in gesprek gegaan met Robert Bloemhoff, muziektherapeut en huisclown bij Laurens. Robert heeft ons meer en uitgebreid verteld wat muziek doet in ons brein en hoe dit mensen met dementie kan ondersteunen. Muziek en humor zijn belangrijke elementen voor mensen met dementie en voor mantelzorgers.

Het volgend Alzheimer café is een ander café dan u van ons gewend bent. We gaan niet in gesprek met 1 iemand, maar er komen meerdere organisaties die hun aanbod op het gebied van vrije tijd, dagjes uit en vakanties aan u laten zien. We bieden u op dinsdag 7 maart een vrijetijds- en vakantie- markt met organisaties als Laurens, het vakantiebureau etc.

Wij verwelkomen u graag op 7 maart met koffie/thee en wat lekkers in wijkcentrum De Boekenstal, Dorpsstraat 34 in Poortugaal. Inloop vanaf 19.00 uur. U kunt rustig en op uw eigen tempo langs de kraampjes om uw informatie op te halen.

Het Alzheimer Café wordt georganiseerd door Aafje, Argos Zorggroep, Gemeente Albrandswaard, Welzijn Albrandswaard, Zorggroep De Laren en Zorggroep De Toekomst.

Laat een reactie achter