Skip to main content

Op donderdag 7 april organiseerde het Mantelzorg Adviespunt van Welzijn Albrandswaard in samenwerking met de Lionsclub Rhoon-Oude Maas een heerlijke vaartocht voor mantelzorgers op het mooie zeilcharterschip De Zeeland.

Ondanks de slechte weersvoorspellingen kon er gelukkig toch een mooie vaartocht gemaakt worden vanuit Puttershoek over de Maas. Na ontvangst met een kopje koffie en zelf gebakken appeltaart gingen de trossen los en werd er gevaren richting Dordrecht. Tijdens een heerlijke en goed verzorgde lunch werd er genoten van het varen, de prachtige boot en het uitzicht op het water. Enkelen trotseerden de harde wind en genoten op het dek van wind, water en vergezichten.

Bij het aantrekken van de wind werden de zeebenen getest, maar door vakkundige stuurkunsten kwam het schip weer rustig en veilig aan de wal. Er is genoten van deze tocht, aangeboden door de Lionsclub, mede dankzij de gastvrije bemanning van De Zeeland. Voor de mantelzorgers was het weer een fijne dag, goed om er even uit te zijn, elkaar te kunnen ontmoeten en te kunnen ontspannen.

Welzijn Albrandswaard - Vaartocht Mantelzorgers 02

Laat een reactie achter