Skip to main content

Wilt u een stand of een lezing geven?

Na 2 jaar uitstellen gaat het er nu dan toch eindelijk van komen. De Seniorenbeurs die wordt georganiseerd door Ouderenvereniging Albrandswaard (OVA), Hart van Poortugaal, Plus Hofland, ’t Hoorhuys en Welzijn Albrandswaard gaat plaatsvinden op 23 april van 10.00-16.00 uur.

Er komen ruim 40 kramen in de Brinkhoeve te staan met thema’s gericht op ouderen, zoals gezondheid, activiteiten, veiligheid en informatiehelpdesks, een mooie mix van commerciële en non-profit bedrijven. Daarnaast worden veel leuke producten verkocht. In de Boekenstal vinden tegelijkertijd allerlei interessante lezingen, een modeshow en optredens plaats. Wilt u ook een kraam huren á 15 euro inclusief 5 consumptiebonnen of een lezing geven van 25 á 30 minuten? Neem dan snel contact op met Sylvana 06-11156545, want vol = vol. De lezing kan ook meerdere keren per dag worden verzorgd. Lunch voor de kraamhouders is te bestellen voor 5 euro per stuk. Wij houden u op de hoogte van het programma en hopen op een mooie eerste editie van deze beurs, die bij succes jaarlijks herhaald zal gaan worden. Voor meer informatie of het bestellen van een AutoMaatje voor vervoer kunt u ook bellen naar Yvonne van Welzijn Albrandswaard, 010-5018322. AutoMaatje kost 0,30 cent per kilometer.

UPDATE:

Seniorenbeurs zaterdag 23 april in Brinkhoeve en Boekenstal; Al 42 stands en 15 lezingen

De organisatie van de Seniorenbeurs loopt als een trein. De beurs wordt georganiseerd door Ouderenvereniging Albrandswaard (OVA), Hart van Poortugaal, Plus Hofland, ’t Hoorhuys, Gemeenschapsfonds Albrandswaard en Welzijn Albrandswaard op 23 april van 10.00-16.00 uur. Er komen 42 kramen in de Brinkhoeve te staan met thema’s gericht op ouderen, zoals gezondheid, activiteiten, veiligheid en informatiehelpdesks, een mooie mix van commerciële en non-profit bedrijven. Daarnaast worden veel leuke producten verkocht. In de Boekenstal vinden tegelijkertijd allerlei interessante lezingen, een modeshow en optredens plaats. Tipje van de sluier: Zorgmies, Luistergoud, stoelyoga, popkoor, modeshow C&C mode, Aafje, wijkagenten en brandweer, Hooge Werf, Welzijn Albrandswaard, Stichting SPAL, het Hoorhuys en nog veel meer. Wij houden u op de hoogte en hopen op een mooie eerste editie van deze beurs, die bij succes jaarlijks herhaald zal gaan worden.

Laat een reactie achter