Skip to main content

Welzijn Albrandswaard biedt i.s.m. Lions Club Rhoon hulp bij het invullen van de belastingaangifte 2021 door enthousiaste vrijwilligers in Rhoon en Poortugaal.

Bent u inwoner van Albrandswaard en ligt uw inkomen binnen de grens van de zorgtoeslag (€ 30.000,- voor alleenstaanden en € 38.000,- voor gehuwden), dan kunt u gebruik maken van de gratis hulp bij aangifte Inkomstenbelasting 2021. ZZP’ers en ondernemers zijn uitgesloten.

In samenwerking met een vaste groep HUBA vrijwilligers organiseert Welzijn Albrandswaard dit jaar 3 invuldagen, om de verdeling van aangemelde inwoners en het aantal in te zetten vrijwilligers volledig op Corona-proof wijze te kunnen helpen. Er wordt gewerkt volgens de RIVM regels, dus uw handen reinigen bij binnenkomst en het gebruik van een mondkapje is een vereiste. De vrijwilligers zitten achter een spatscherm op geruime afstand van elkaar.

Hulp nodig bij het invullen van uw belastingaangifte 2021 en kijken of dit voor u voordeel oplevert? Afgelopen jaren leverde dit heel wat mensen een financiële meevaller en minder stress op. Studenten, gepensioneerden en anderen uit Albrandswaard gingen u voor!!

U kunt zelf de keuze maken welke dag en welke locatie u het beste uitkomen. De deelnemers van vorig jaar krijgen automatisch bericht met de vraag of zij ook dit jaar weer mee willen doen.

De invuldagen staan gepland op:

  • maandag 4 april  9.00-13.00 uur
    Het Lokaal, Albrandswaardsedijk 180 – Poortugaal
  • woensdag 6 april  9.00-12.00 uur
    Wijkcentrum Portland, Hof van Portland 41 – Rhoon
  • dinsdag 12 april  9.00-13.00 uur
    Wijkcentrum De Boekenstal, Dorpsstraat 34 – Poortugaal.

De sluitingsdatum voor aanmelding is 29 maart 2022.

Aanmelden kan op de volgende manieren:

maandag t/m donderdag  9.00 -15.00 uur, vrijdag 9.00 -12.00 uur

Bij aanmelding zijn de volgende gegevens nodig: naam, adres, woonplaats, geboortedatum, BSN-nummer en telefoonnummer.

Als u zich  opgeeft, ontvangt u een schriftelijke bevestiging met tijdstip van de afspraak en wordt u verteld  welke gegevens nodig zijn voor het invullen van de aangifte. Indien u vorig jaar ook aangifte heeft gedaan, graag uw definitieve aanslag meenemen.

De belasting-invuldagen worden al vele jaren gesponsord door de Lions Club Rhoon.

Laat een reactie achter