Skip to main content

Op zaterdag 13 mei organiseerde Mantelzorg Adviespunt van Welzijn Albrandswaard in samenwerking met de Lionsclub Rhoon Oude Maas een mooie vaartocht op het zeilcharterschip “De Zeeland”.

Mantelzorgers van alle leeftijden en een groep gasten uit de Oekraïne waren van harte welkom op deze prachtige boot. In de jachthaven van Rhoon ging iedereen aan boord op deze heerlijke zonnige dag.

Na ontvangst met koffie, thee, limonade en wat lekkers werd er gevaren richting Rotterdam. Alle gasten vermaakten zich uitstekend tijdens deze tocht. Dankzij het mooie weer kon iedereen ook genieten van de zon en de wind op het dek. Onderweg was er van alles te zien en er werd zelfs dicht langs de “Götheborg of Sweden” gevaren. Vanaf de boot had men goed zicht op dit grote zeilschip.

Tijdens de tocht werd er een heerlijke lunch geserveerd en kon men genieten van een lekker drankje. De sfeer was opperbest op deze mooie dag, sommige mensen keken in alle rust naar het uitzicht en anderen waren volop met elkaar in gesprek. Een half uur later dan verwacht meerde het schip in de middag weer rustig aan, in de haven van Rhoon.

Er is genoten van deze tocht, aangeboden door de Lionsclub, mede dankzij de gastvrije bemanning van “De Zeeland”. Voor iedereen aan boord was het een heel fijne dag. Het was goed om er even uit te zijn, elkaar te kunnen ontmoeten en heerlijk te kunnen ontspannen

Laat een reactie achter