Skip to main content

Op zaterdag 13 mei organiseert het Mantelzorg Adviespunt Welzijn Albrandswaard een mooie vaartocht speciaal  voor mantelzorggezinnen met kinderen in de leeftijd van 5 tot 19 jaar. Deze vaartocht wordt mede mogelijk gemaakt door Lions Club Rhoon Oude Maas. Gezinnen waarin sprake is van langdurige zorg zijn van harte welkom om mee te varen op het prachtige zeilcharterschip De Zeeland.

Heeft u een gezin met jonge mantelzorgers of bent u mantelzorger voor uw kind dan kunt u zich aanmelden voor deze leuke vaartocht. De zorgontvanger is ook van harte welkom, indien mogelijk. De boot is rolstoeltoegankelijk.

Om 10.30 uur kunt u aan boord (Rhoon) en wordt er koffie, thee of limonade geschonken met wat lekkers daarbij. Tijdens het varen kunnen ouders/verzorgers en kinderen genieten van de mooie uitzichten op het water. Na een goed verzorgde lunch komt de boot om 15.00 uur weer terug in de haven (Rhoon).

Vindt u het leuk om mee te varen en vindt u het fijn om andere mantelzorggezinnen te ontmoeten neemt u dan contact op met het Mantelzorg Adviespunt. De kosten voor deze vaartocht zijn €7,50 per persoon.

U kunt bij het Mantelzorg Adviespunt terecht voor informatie, advies en ondersteuning op het gebied van mantelzorg. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd voor mantelzorgers van alle leeftijden. Heeft u vragen of wilt u zichzelf inschrijven?  Dan kunt u contact opnemen via:

M. mantelzorg@welzijnalbrandswaard.nl    of  T. 010-5018322

Laat een reactie achter