Skip to main content

Op 27 september jl. is er een geheel verzorgde respijtdag georganiseerd voor mantelzorgers die zorgen voor iemand met dementie. Binnen het project dementievriendelijk Albrandswaard is er aandacht voor de  liefdevolle en soms ook zware zorgtaak van mantelzorgers voor hun geliefde met dementie.

De Gemeente Albrandswaard, Argos Zorggroep en Welzijn Albrandswaard hebben de handen ineen geslagen om mantelzorgers een ontspannen dag te bezorgen. Een groep van 13 mantelzorgers is ’s morgens in Albrandswaard op de bus gestapt en op naar het mooie schip het SS Rotterdam. Aan boord van het schip werden we ontvangen met koffie en gebak,  waarna we een uitgebreide rondleiding hebben gehad door een voormalige machinist die nu gids is op het schip, om het uitje daarna af te sluiten met een heerlijke lunch. De mantelzorgers kijken terug op een gezellige ontspannen dag met elkaar.

Zou u ook deel willen nemen in de toekomst of meer informatie willen over de ondersteuning aan mantelzorgers? U kunt contact opnemen met het Mantelzorg Adviespunt van Welzijn Albrandswaard op  telefoonnummer 010 – 501 83 22 of mailen naar mantelzorg@welzijnalbrandswaard.nl.

Websites: https://www.welzijnalbrandswaard.nl/mantelzorg/ of www.geheugensteunpuntbar.nl

Laat een reactie achter