Skip to main content

Op vrijdag 10 maart organiseert het Mantelzorg Adviespunt Welzijn Albrandswaard een Pannenkoekenavond voor jonge mantelzorggezinnen. Gezinnen met jonge mantelzorgers tussen de 5 en 18 jaar en ouders/verzorgers die mantelzorger zijn voor een kind in deze leeftijd, zijn van harte welkom. Ouders/verzorgers krijgen op deze avond de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan tijdens het eten van een lekkere versgebakken pannenkoek. De kinderen mogen helpen bakken en kunnen deelnemen aan diverse activiteiten. Kortom een gezellige, ontspannen avond voor het hele gezin samen met andere jonge mantelzorggezinnen. Indien mogelijk is ook de zorgontvanger van harte welkom. Iedereen ontvangt bij de ingang twee muntjes, goed voor twee drankjes. Er wordt op deze avond geen alcohol geschonken.

Deze avond wordt georganiseerd in Het Lokaal, Albrandswaardsedijk 180 in Poortugaal.

Tijd: inloop vanaf 17.30 uur, einde avond 20.00 uur.

Lijkt het u fijn om andere jonge mantelzorggezinnen te ontmoeten,  dan ben u van harte welkom. U kunt zich aanmelden via: mantelzorg@ welzijnalbrandswaard.nl of  010-5018322.

U kunt bij het Mantelzorg Adviespunt terecht voor informatie, advies en ondersteuning op het gebied van mantelzorg. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd voor mantelzorgers van alle leeftijden.

 

Laat een reactie achter