Skip to main content

Voor het derde jaar op rij organiseren het Mantelzorg Adviespunt Welzijn Albrandswaard en KijkopWelzijn het  kamp voor Jonge Mantelzorgers. Ben je tussen de 12 en 18 jaar en is er bij jou in het gezin sprake van zorg voor iemand met een chronische ziekte, beperking, psychische aandoening of verslaving? Zorg jij soms voor diegene, pas je je regelmatig aan de mantelzorgsituatie aan of heb je soms zorgen? Dan ben je jonge mantelzorger en ben je van harte welkom om met ons mee te gaan op dit gezellige kamp!

Het kamp is voor iedere jonge mantelzorger tussen de 12 en 18 jaar die in Albrandswaard of Barendrecht woont. Met een leuke, gezellige groep leeftijdsgenoten ga je drie dagen naar een kamphuis in de bossen bij Austerlitz. We vertrekken op vrijdag (namiddag) 2 juni en komen zondag 4 juni terug. Tijdens het kamp ondernemen we verschillende sportieve en ontspannende activiteiten rondom het kamphuis en in de omgeving.

Voorafgaand aan het kamp zijn er twee kennismakingsavonden om de groep en de begeleiders te ontmoeten. Deze zijn op vrijdag 21 april en vrijdag 12 mei van 17:00-19:00.

Heb je zin (en toestemming) om mee te gaan, meld je dan (uiterlijk 20 april) aan via:

mantelzorg@welzijnalbrandswaard.nl.

Ook bij vragen mag je natuurlijk mailen of bellen naar: 010-5018322

Laat een reactie achter