Skip to main content

In het kader van de Week van de Jonge Mantelzorger organiseerden het Mantelzorg Adviespunt van Welzijn Albrandswaard en KijkopWelzijn Barendrecht gezamenlijk op 2,3 en 4 juni een kamp voor jonge mantelzorgers tussen 12 en 19 jaar oud. Drie dagen er lekker tussenuit in het mooie Austerlitz.

Het kamphuis lag prachtig middenin de bossen. In de busjes op weg naar het kamp zat de stemming er al goed in. De jongeren genoten deze dagen volop van allerlei activiteiten zoals een spooktocht, bos- en waterspelen, lasergamen in het bos, zwemmen, spelen en chillen op het strand. Na een gezellige BBQ op zaterdagavond was het tijd voor de Bonte Avond met een spannende Pubquiz, karaoke en een film. Kortom een heel geslaagd weekend waarin de jongeren echt even konden ontspannen en genieten met elkaar, los van de zorg thuis.

Dit fantastische weekend voor deze kanjers werd mede mogelijk gemaakt door donaties van o.a. Stichting Solidarodam,  de OZHW groep, in samenwerking met de Barendrechtse Uitdaging en de Plus in Poortugaal.

Laat een reactie achter