Skip to main content

Op zaterdag 23 maart organiseren het Mantelzorg Adviespunt Welzijn Albrandswaard en KijkopWelzijn een Gezinsdag voor jonge mantelzorgers. Deze dag wordt tweemaal per jaar georganiseerd. Jonge mantelzorgers, tussen 5 en 13 jaar, en hun gezinsleden zijn van harte welkom op deze leuke ochtend vol activiteiten. De ochtend vindt plaats van 10:00 uur tot 12:30 uur in Het Lokaal in Albrandswaard.

Jonge mantelzorgers zijn kinderen die opgroeien in een gezin waarin sprake is van zorg voor een van de gezinsleden. Dit kan gaan om een gezinslid met een beperking, ziekte of psychische aandoening. Bij een mantelzorgsituatie in een gezin zijn alle gezinsleden betrokken. Dat kan soms pittig en uitdagend zijn, maar zorgt vaak ook voor heel mooie en sterke familiebanden. Het Mantelzorg Adviespunt  Albrandswaard en KijkopWelzijn willen deze mantelzorggezinnen graag in het zonnetje zetten. Daarom organiseren zij een ochtend waarop het hele gezin van de jonge mantelzorger van harte welkom is voor een familie-activiteit. Na de gezamenlijke activiteit staan de welbekende koffie en limonade met wat lekkers klaar en kan er worden bijgepraat. De kinderen (en ouders) kunnen zich volop vermaken in de knutsel-, game- en verwenhoek.

Zijn er in uw gezin jonge mantelzorgers tussen 5 en 13 jaar en wilt u met uw gezin aansluiten bij deze activiteit? Aanmelden kan via: mantelzorg@welzijnalbrandswaard.nl

Er zijn geen kosten verbonden aan deze dag.

Laat een reactie achter