Skip to main content

Zaterdag 23 maart organiseerde het Mantelzorg Adviespunt van Welzijn Albrandswaard, in samenwerking met KijkopWelzijn Barendrecht,  een “Gezinsdag voor jonge mantelzorgers”. Jonge Mantelzorgers tussen de 5 en 13 jaar waren met het hele gezin welkom in en rondom Het Lokaal. Er werd een groot spel gespeeld met alle gezinnen, waarin zij elkaar konden uitdagen voor diverse spannende challenges. Wie konden er het snelst gooien, stapelen of uitbeelden?

Hierna kon iedereen binnen genieten van de verschillende activiteiten. Aan de knutseltafel werden de mooiste paasknutsels gemaakt. Ook konden de kinderen zich lekker laten verwennen door de nagelstylistes. Naast prachtige nagels met glitters, konden ze ook hun handen laten masseren. De ouders genoten ondertussen van elkaars gezelschap en koffie met wat lekkers. Kortom een heel gezellige ochtend voor deze kanjers met hun families.

Het Mantelzorg Adviespunt ondersteunt jonge mantelzorgers d.m.v. begeleiding en ontspannende activiteiten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Mantelzorg Adviespunt.

Mail: mantelzorg@welzijnalbrandswaard.nl of belt u naar 010-5018322.

Laat een reactie achter