Skip to main content

Het Mantelzorg Adviespunt Welzijn Albrandswaard organiseerde in week 38 in samenwerking met KijkopWelzijn Barendrecht 2 leuke sportieve activiteiten voor jonge mantelzorgers.

Op woensdag 21 september organiseerden we “Games & Pancakes”. Met de mantelzorgers tussen 5 en 12 jaar trokken we naar de Stormbaan om daar te rennen en klimmen over het parcours en  diverse spellen te doen. De kinderen hadden veel plezier en hebben daarna gezellig met elkaar pannenkoeken versierd en gegeten. Al met al een geslaagde middag!

Op vrijdag was het tijd voor de jonge mantelzorgers vanaf 12 jaar om het hogerop te zoeken in het Klimbos van Abel en daarna gezellig met elkaar te eten bij Abel Tasman. Na een korte instructie gingen de jongeren enthousiast de bomen in. Na 2 uur klimmen en klauteren waren zij inmiddels flink hongerig geworden en hebben ze heerlijk gegeten in het restaurant. Het was een leuke middag waarbij de jonge mantelzorgers veel plezier hadden in de bomen en genoten van elkaars gezelschap. Met veel dank aan Abel Tasman, mede dankzij hen was dit een groot succes.

Ben jij jonge mantelzorger en wil je deelnemen aan onze activiteiten? Neem dan contact met ons op via onderstaand mailadres.

mantelzorg@welzijnalbrandswaard.nl

T.: 010 5018322

Laat een reactie achter