Skip to main content

Vrijdag 10 november was het de Dag van de Mantelzorg. Voor mantelzorgers uit Albrandswaard organiseerde het Mantelzorg Adviespunt een dag vol activiteiten om hen even goed in het zonnetje te zetten. In de ochtend konden de mantelzorgers deelnemen aan de workshop Djembé. De deelnemers volgden heel geconcentreerd de aanwijzingen van de enthousiaste percussietrainer. Na veel gelach en  hard oefenen werd er flink getrommeld en klonken er mooie klanken door Het Lokaal.

Na deze geslaagde ochtend konden alle mantelzorgers aansluiten bij een heerlijke lunch in restaurant Tasman. Na een gezamenlijk welkomstwoord van de wethouder mevrouw  Mieke van Ginkel en de directeur-bestuurder van Welzijn Albrandswaard, Tonia Ruybroek, heeft iedereen genoten van een lekkere goedverzorgde lunch en elkaars gezelschap.

In de middag kon men in Het Lokaal nog een workshop Mandala tekenen volgen. In alle rust werd er gewerkt aan de mandala’s en konden mensen heerlijk ontspannen bij deze creatieve workshop. Kortom een heel geslaagde dag waarop alle mantelzorgers hebben genoten van lekker eten, elkaars gezelschap en creatieve activiteiten. Een terechte, ontspannen verwendag voor alle mantelzorgers die zo hard zorgen voor een ander.

Laat een reactie achter