Skip to main content

Op zaterdag 25 maart organiseerde het Mantelzorg Adviespunt in samenwerking met Kijk op Welzijn Barendrecht, weer een leuke Brusjesdag. Een dag vol activiteiten speciaal voor gezinnen, met kinderen in de leeftijd van 5-14 jaar, waarin sprake is van mantelzorg. Er was weer van alles te doen op deze dag. Aan de knutseltafel konden de kinderen heerlijk aan de gang met diamond painting, kleuren en armbandjes maken. In de gamehoek waren de kinderen druk bezig met de games en zorgden de VRbrillen voor spannende ritten in de achtbaan. In de verwenhoek konden kinderen en ouders hun haren  laten invlechten, zich op laten maken en nagels laten lakken en versieren. Ouders genoten hier ook van een heerlijke handmassage.  Kinderen konden ook aansluiten bij een sportieve Clinic kickboksen waarin ze de beginselen van deze sport leerden en konden oefenen met elkaar.

Dit alles onder het genot van een bakje koffie, limonade en natuurlijk wat lekkers en fruit. Een geslaagde gezellige middag waarin zowel ouders als kinderen konden genieten en ontspannen. Een welverdiende verwenmiddag!

U kunt bij het Mantelzorg Adviespunt terecht voor informatie, advies en ondersteuning op het gebied van mantelzorg. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd voor mantelzorgers van alle leeftijden. Heeft u vragen of wilt u zichzelf, of jonge mantelzorgers, inschrijven?  Dan kunt u contact opnemen via: mantelzorg@welzijnalbrandswaard.nl

Laat een reactie achter