Skip to main content

Het Mantelzorg Adviespunt van Welzijn Albrandswaard organiseert in de laatste week van oktober een tweetal ontmoetingsbijeenkomsten voor mantelzorgers.

Zorgt u voor iemand en vindt u het fijn om andere mantelzorgers te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee? Op dinsdagmiddag 31 oktober wordt er een ontmoetingsmoment voor Mantelzorgers georganiseerd. Op deze middag is er een consulent mantelzorg aanwezig waaraan u gelijk uw vragen kunt stellen. Het is een inloopmiddag en inschrijven is niet nodig. De locatie is Het Boerderijtje, Werkersdijk 1 in Rhoon. De koffie/thee wordt geschonken vanaf 14.00 uur tot 15.30 uur. Loop gezellig binnen en geniet van een moment ontspanning. U bent van harte welkom!

Zorgt u voor een naaste met dementie? Dan bent u welkom bij de contactgroep Dementie ‘Vergeet me niet’.  Het kan u helpen om ervaringen te delen met mensen die in een vergelijkbare situatie zitten. De contactgroep komt bij elkaar op donderdagmiddag 2 november van 13.30 uur tot 15.00 uur, locatie is wijkcentrum De Boekenstal, Dorpsstraat 34 in Poortugaal.  Wilt u graag aansluiten of meer informatie ontvangen, dan kunt u contact opnemen met Antoinette in ’t Hout, consulent van het Mantelzorg Adviespunt 010 – 5018322 of via de e-email mantelzorg@welzijnalbrandswaard.nl

 

Laat een reactie achter