Skip to main content

Vrijdag 10 maart organiseerde het Mantelzorg Adviespunt Welzijn Albrandswaard een pannenkoekenavond voor jonge mantelzorggezinnen in het Lokaal. Gezinnen met kinderen tussen de 5 en 18 jaar, waarin sprake is van zorg, waren van harte welkom om met elkaar te genieten van heerlijke versgebakken pannenkoeken. De avond stond volledig in het teken van elkaar ontmoeten, in gesprek gaan en ontspanning.

Al genietend van de lekkere, door hun kinderen gebakken, pannenkoeken ontstonden er mooie gesprekken aan de tafels. Terwijl de ouders met elkaar zaten te praten vertoonden de kinderen hun bakkunsten in de keuken en serveerden zij de pannenkoeken. Er werd hard gewerkt in de keuken en veel plezier gemaakt.  Na het eten konden de kinderen zich volop vermaken met knutselen en gamen en hadden de ouders tijd om het gesprek voort te zetten onder het genot van een kopje koffie. Kortom een zeer geslaagde avond in een fijne ontspannen sfeer waarin ouders herkenning vonden in elkaars verhalen.

 

Het Mantelzorg Adviespunt ondersteunt en adviseert mantelzorgers van alle leeftijden en organiseert regelmatig activiteiten. Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen via mail:

mantelzorg@welzijnalbrandswaard.nl of telefoon 010-5018322

Laat een reactie achter