Wilt u vrijwilligerswerk gaan doen?

Geef u nu op!

Altijd onze ontwikkelingen volgen?

Inschrijven nieuwsbrief

Heeft u vragen? Wilt u een afspraak?

Laat het ons weten!

MaatjesprojectenWelzijn Albrandswaard Maatjes icon

Voelt u zich weleens eenzaam en wilt u meer contact met mensen? Of is het dagelijks leven soms ingewikkeld voor u? Een maatje (of vrijwilliger) kan tot steun zijn en uw welzijn vergroten. Een maatje kan op bezoek komen of gaat gezellig mee op stap. Ook kunnen maatjes helpen met orde brengen in uw administratie. Wilt u een kennismaken met één van onze maatjes? Onze consulenten vertellen er in een persoonlijk gesprek meer over. Op basis van uw behoefte gaat de consulent op zoek naar een geschikt maatje.

Meer informatie over maatjesprojecten

Ik heb een maatje nodig

Voor de aanvraag van een maatje vragen wij u één van onze aanmeldformulieren zo volledig mogelijk in te vullen en te sturen naar maatjes@welzijnalbrandswaard.nl.

Aanmeldformulier Maatjes Projecten

Aanmeldformulier Beweegmaatjes

Bij vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 010-5018322.

Ik wil maatje worden

Misschien wilt u iets betekenen voor een ander en wilt u zelf maatje worden als vrijwilliger? Neem dan contact op via telefoonnummer 010- 5018322, mail info@welzijnalbrandswaard.nl.

Maatjes voor kwetsbare ouderen

Voelt u zich vaak alleen? Is het voor u lastig om contact en/of afspraken te maken met andere mensen? Daar is iets aan te doen. Maatjes van Welzijn Albrandswaard komen graag bij u langs om samen koffie te drinken, een wandeling te maken, een boodschap te doen of gewoon voor een praatje. Soms gaan zij ook met u mee naar het ziekenhuis als dit nodig is.

Maatjes voor schuldhulp of administratie

Heeft u moeite met het bijhouden van uw post en administratie? Welzijn Albrandswaard heeft maatjes die u ondersteunen bij het op orde brengen en houden van uw administratie. Tevens zijn onze maatjes geschoold om u te begeleiden als er schulden zijn of als u een schuldhulptraject volgt. Zij zorgen ervoor dat de gevraagde papieren samen met u worden ingevuld en verstuurd.

Maatjes voor kwetsbare gezinnen

Kunt uw gezin extra ondersteuning gebruiken? Er zijn maatjes die kwetsbare gezinnen met kinderen ouder dan 7 jaar ondersteunen. De maatjes kunnen een ouder ontlasten in de zorg voor de kinderen, al dan niet in samenwerking met een begeleider die al in uw gezin komt.

Respijtmaatjes

Bent u mantelzorger en kunt u wat afleiding en respijt gebruiken? Welzijn Albrandswaard heeft maatjes die mantelzorgers ondersteunen in de zorg. Het respijtmaatje kan even de zorg overnemen, zodat de mantelzorger ook tijd heeft voor andere belangrijke dingen in het leven, zoals naar de kapper gaan, boodschappen doen, sporten, etc.

Onze consulenten

Heleen
Heleen Visser

Coördinator Maatjesprojecten
Mail mij

Jolita
Jolita Groeneveld

Coördinator Maatjesprojecten
Mail mij

Contactinformatie

Adres

Het Huis van Albrandswaard
Stationsstraat 10
3161 KP Rhoon
Routebeschrijving

Volg ons op Social Media!

Bekijk onze Facebook-pagina!

Bekijk onze Linked-In pagina!

Aanstaande activiteiten

juli 2024
Geen evenementen gevonden!
Meer laden