U kunt altijd kiezen uit veel varianten voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Daarnaast zijn er maaltijden voor verschillende dieetwensen, bijvoorbeeld vegetarische, zoutloze, zoutarme, gemalen of suikervrije maaltijden.
Op de websites www.versaantafel.nl en  www.apetito.nl ziet u voorbeelden van de mogelijkheden. Nieuwe maaltijdleveranciers zijn uitgekookt.nl en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Neem voor meer informatie contact op met Vraagwijzer.

Maaltijden tijdens de corona-periode
Aangezien het in de corona-tijd niet mogelijk is om onderstaande restaurants te bezoeken, is SWA begonnen met het bezorgen van maaltijden bij ouderen thuis. In samenwerking met lokale cateraars of restaurants worden 1x per 2 weken maaltijden rondgebracht. Van april t/m juli 2020 waren deze van Completer Catering.

Sinds oktober 2020 koken restaurants Abel en het Wapen van Rhoon om beurten een maaltijd bestaande uit een hoofdgerecht en een dessert voor € 10,=. De maaltijdkeuze wordt bekend gemaakt via Schakel, Botlek en Facebook.

Op de dag van levering wordt de maaltijd vanaf 15.30 uur koud geleverd. Er moet contant worden afgerekend bij de bezorger. Bestellen kan via 010-5018322.

Restaurant de Hooge-Werf
U kunt hier dagelijks (ook zon- en feestdagen) voor een warme maaltijd terecht tussen 12.00 en 13.00 uur. Een drie-gangen menu kost € 7,20

Aanmelding bij één of twee 2 personen is niet verplicht, doch heeft wel de voorkeur. Bij meer dan twee personen in ieder geval aanmelden.

Zorgcentrum Hooge-Werf
't Wiel 2
3171 BJ Poortugaal
010-5018877

Restaurant De Ontmoeting
Vindt u het heerlijk om eens een avond niet te hoeven koken? Lijkt het u leuk om anderen te ontmoeten onder het genot van een lekkere maaltijd? Dan bent u van harte welkom in de restaurants De Ontmoeting. De vriendelijke gastvrouwen en -heren heten u van harte welkom in deze restaurants in Rhoon en Poortugaal. De restaurantavonden worden georganiseerd door SWA in de Brinkhoeve en de Hof van Portland.

Wijkcentrum De Boekenstal
Dorpsstraat 34
3171 EH Poortugaal
Iedere laatste vrijdag van de maand
Reserveren: uiterlijk woensdag 12.00 uur voorafgaand aan de opening via 010-5018322

Wijkcentrum Portland
Hof van Portland 41
3162 WK Rhoon
Iedere tweede donderdag van de maand
Reserveren: tot uiterlijk dinsdag 12.00 uur voorafgaand aan de opening via 010-5018322

Ga naar nieuws voor de datum van de eerstvolgende restaurantavond.

17.30 uur Restaurant open, u bent welkom voor een drankje
18.00 uur Aanvang maaltijd

Een driegangenmenu, inclusief koffie en thee kost € 10,00 (contant te betalen)
U kunt bonnen kopen om uw drankjes mee af te rekenen.

Overig
Voor warme maaltijden kunt ook u terecht in 't Centrum. Zie voor data berichtgeving in de Schakel.