Wilt u vrijwilligerswerk gaan doen?

Geef u nu op!

Altijd onze ontwikkelingen volgen?

Inschrijven nieuwsbrief

Heeft u vragen? Wilt u een afspraak?

Laat het ons weten!

JongerenwerkWelzijn Albrandswaard Jongerenwerk icon

Hoe kun jij je talenten ontwikkelen? Waar kun je terecht voor leuke activiteiten? Of heb je zelf een tof idee? Zit je met vragen over school, werk of thuis? Het Jongerenwerk organiseert activiteiten én ondersteunt alle jongeren in Albrandswaard.

Meer informatie over jongerenwerk

Activiteiten

Ben je benieuwd naar onze activiteiten? Klik hier voor een actueel overzicht! Er worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals kinderdisco’s , tienerdisco’s, chillzones, zaalvoetbal, FIFA toernooi etc. Kijk op onze activiteitenkalender voor meer informatie.

april 2024
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Voorjaarsvakantie 2024

Ideeën box

Heb jij een tof idee voor de jeugd? Wij kijken graag met je mee en helpen om je idee te realiseren. Het jeugd- en jongerencentrum het Lokaal is een mooie ruimte om te gebruiken, indien nodig, om jouw droom waar te maken.

Neem nu contact op!

Jongerencoaching

De jongerencoach is een aanvulling op het bestaande jongerenwerk  en gaat dieper in op vragen of problemen van individuele jongeren van 12 tot 23 jaar. Dat kan op verschillende leefgebieden zijn zoals dagbesteding, school, vrienden, vrije tijd, gezin en familie, psyche, huisvesting, financiën en werk.

Heb je vragen over school, werk of geld? Of zit je minder lekker in je vel? Wij staan klaar om naar jouw verhaal te luisteren en samen met jou te kijken naar een oplossing. Zo werkt het:

  • Een gesprek is anoniem en gratis.
  • Iedereen tot en met 23 jaar kan zich aanmelden.
  • Neem contact op met de jongerencoach voor meer informatie of aanmelden via e-mail  j.wijnand@welzijnalbrandswaard.nl of telefoonnummer/whatsapp: 06 26 22 42 81

De jongerencoach van Welzijn Albrandswaard  is een ervaren jongerenwerker binnen de gemeente Albrandswaard, maakt deel uit van het wijkteam en gespecialiseerd in het werken met jongeren. 

Jonge mantelzorgers

Ben jij jong en zorg je voor iemand bij jou thuis? Dan ben jij een jonge mantelzorger. Als jonge mantelzorger kun je informatie, advies en begeleiding krijgen.

Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren tot 25 jaar, die opgroeien met een familielid dat chronisch ziek of gehandicapt is of een psychische aandoening heeft. Mantelzorg kan een grote impact hebben op je leven. Je staat er niet alleen voor. Praat over je zorgen met anderen: op school, met vrienden of familie. Wil je een persoonlijk gesprek over je situatie hebben met een consulent mantelzorg? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Karin de WitteWil je andere jonge mantelzorgers ontmoeten? Neem dan contact op met het Mantelzorg Adviespunt. Welzijn Albrandswaard organiseert met regelmaat leuke activiteiten waar je leeftijdgenoten kunt ontmoeten in een ontspannende sfeer.

Jongeren Informatie Punt (JIP)

VOOR ALLE VRAGEN WAAR JONGEREN MEE ZITTEN

Het Jongeren Informatie Punt helpt jongeren met veel voorkomende vragen. Heb jij bijvoorbeeld hulp nodig bij het zoeken naar een baan, een studie keuze maken, het inschrijven voor een woning of heb je vragen over alcohol- of drugsgebruik?

Het JIP is maandelijks op locatie aanwezig in de wijken om vragen te beantwoorden maar ook online willen we je graag helpen.

Wekelijks worden er items besproken die te zien zijn via het Instagram account van het JIP. Check hier de page

Onze jongerenwerkers

John Rond
John Wijnand

Jongerencoach
Mail mij

Ruben
Ruben de Veer

(Ambulant) Jongerenbuurtwerker
Mail mij

Ilse
Ilse de Rooij

Jongerenwerker
Mail mij

Contactinformatie

Adres

Het Huis van Albrandswaard
Stationsstraat 10
3161 KP Rhoon
Routebeschrijving

Volg ons!

Volg ons op Social Media!

Bekijk onze Instagram-pagina!

Bekijk onze Facebook-pagina!

Aanstaande activiteiten

april 2024
Geen evenementen gevonden!
Meer laden