Het JCA is gevestigd aan de Albrandswaardsedijk 180 in Poortugaal.

De ruimte in het JCA wordt enerzijds gebruikt voor activiteiten van het jongerenwerk en de buurstportcoach van Stichting Welzijn Albrandswaard, waar JCA onderdeel van is. Anderzijds heeft het JCA een multifunctionele functie.

De jaarlijkse Huttenbouwweek vindt er plaats, maar ook het Beachvolleyball evenement. Verder zijn er gezellige bijeenkomsten, tienerdisco’s etc. Ook is JCA de uitvalbasis van de wandelactiviteiten van Stichting SPAL.


Daarnaast is JCA het kloppend hart van Albrandswaard. Alle activiteiten die gericht zijn op cultuur, sociale ontmoeting, goede doelen , eindejaarsfeesten voor lagere en/of middelbare scholen of vergaderingen van non-profit organisaties vinden een warm welkom in het JCA.

Muziek luisteren en maken is een van de speerpunten in JCA. Je kunt er met je band oefenen maar ook muzieklessen volgen. Met enige regelmaat wordt er een jamsessie gehouden waarbij iedereen die een muziekinstrument bespeelt welkom is, uiteraard zijn toeschouwers ook van harte welkom.
Leuk om te vermelden is dat er in de week van de Toegankelijkheid altijd een band van verstandelijk gehandicapten met veel succes optreedt.


Wij kunnen in het JCA ruimte bieden tegen een zeer laag tarief of in overleg de ruimte kosteloos ter beschikking stellen.

We nodigen iedereen van harte uit om met leuke ideeën te komen!

Voor meer informatie kun je terecht bij de SWA, info@welzijnalbrandswaard of 010-5018322