Het Lokaal is gevestigd aan de Albrandswaardsedijk 180 in Poortugaal.

De ruimte in Het Lokaal wordt enerzijds gebruikt voor activiteiten van het jongerenwerk en de buurstportcoach van Stichting Welzijn Albrandswaard, waar Het Lokaal onderdeel van is. Anderzijds heeft Het Lokaal een multifunctionele functie. De jaarlijkse Huttenbouwweek vindt er plaats, maar ook het Beachvolleyball evenement. Verder zijn er gezellige bijeenkomsten, tienerdisco’s etc. Ook is Het Lokaal de uitvalbasis van de wandelactiviteiten van Stichting SPAL.


Daarnaast is Het Lokaal het kloppend hart van Albrandswaard. Alle activiteiten die gericht zijn op cultuur, sociale ontmoeting, goede doelen , eindejaarsfeesten voor lagere en/of middelbare scholen of vergaderingen van non-profit organisaties vinden een warm welkom in Het Lokaal. Wij kunnen in Het Lokaal ruimte bieden tegen een betrekkelijk laag tarief.

 

Muziek luisteren en maken is een van de speerpunten in Het Lokaal. Je kunt er met je band oefenen maar ook muzieklessen volgen. Met enige regelmaat wordt er een jamsessie gehouden waarbij iedereen die een muziekinstrument bespeelt welkom is, uiteraard zijn toeschouwers ook van harte welkom.
Leuk om te vermelden is dat er in de week van de Toegankelijkheid altijd een band van verstandelijk gehandicapten met veel succes optreedt.

We nodigen iedereen van harte uit om met leuke ideeën te komen!

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij SWA, info@welzijnalbrandswaard of 010-5018322