Skip to main content
Wij zijn blij dat we vanaf 1 september Lita Berkhout mogen verwelkomen als nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van Welzijn Albrandswaard en KijkopWelzijn. Lita stelt zichzelf graag even voor:
’Ik wil mij graag aan u voorstellen als voorzitter van de Raad van Toezicht van Stichting Welzijn Albrandswaard en Stichting Kijk op Welzijn Barendrecht per 1 september 2022.
Mijn naam is Lita Berkhout, ik ben getrouwd en woon in Rhoon. Ik heb meer dan 45 jaar in de zorg gewerkt waarvan de laatste 25 jaar als voorzitter van de raad van bestuur van een grote zorgorganisatie. Recent ben ik met vervroegd pensioen gegaan. Ik ben geridderd voor mijn vele landelijke en regionale nevenactiviteiten in de regio Zuid Holland noord. Voor mij was het logisch om mij nu in te gaan zetten voor de burgers van Albrandswaard en Barendrecht. Er is niets mooiers dan werken in een organisatie met bevlogen en professionele medewerkenden en betrokken vrijwilligers die allen het doel hebben te zorgen voor de burgers van beide gemeenten, met name op het gebied van collectieve voorzieningen, preventie en zelfredzaamheid van de burgers. Ik ben blij en trots dat ik hieraan een bijdrage kan leveren.’
Lita Berkhout e1660036089971

Laat een reactie achter