Skip to main content

Elk jaar vieren we op 5 mei de vrijheid van Nederland. Dit jaar nodigt de gemeente Albrandswaard inwoners uit om samen te genieten van een Vrijheidsmaaltijd. Onder het genot van een kop soep en een broodje staan we stil bij het belang van de vrijheid. De gemeente Albrandswaard houdt dit jaar op twee plaatsen een Vrijheidsmaaltijd op vrijdag 5 mei: in De Haven in Poortugaal voor inwoners van 70 jaar en ouder en in het Huis van Albrandswaard (gemeentehuis) voor alle leeftijden.

Aanmelden

Iedereen is deze dag welkom. Op het menu staan de bevrijdingssoep en mooie gesprekken.
De vrijheidsmaaltijd in het Huis van Albrandswaard is voor inwoners van alle leeftijden en is van 12.30 uur (inloop vanaf 12.00 uur) tot 14.00 uur. Aanmelden kan via communicatie@albrandswaard.nl.
De vrijheidsmaaltijd in De Haven in Poortugaal is voor inwoners vanaf 70 jaar en is van 12.30 uur (inloop vanaf 12.00 uur) tot 13.30 uur. Aanmelden kan via pastoraat@pgpoortugaal.nl.

Op beide locaties is er plek voor zestig personen, dus wees op tijd met aanmelden. Samen zorgen we voor een gezellige en leerzame lunch. “Op deze manier willen we mensen samenbrengen, hopen we op bijzondere ontmoetingen tot stand te brengen én zorgen we dat onze bevochten vrijheid niet vergeten wordt”, aldus burgemeester Jolanda de Witte. “Zeker in deze tijd, waarin oorlog nog steeds dichterbij is dan ons lief is, is het belangrijk verbinding met elkaar kunnen op te zoeken. Het maakt daarbij niet uit wie we zijn, waar we vandaan komen of waar we naartoe gaan. Laten we samen goede voornemens maken en ons verbonden voelen in al onze verschillen.”

Laat een reactie achter