Skip to main content
Foto wereld alzheimer dag

Wereld Alzheimer Dag Albrandswaard 2023

In het kader van wereld Alzheimer Dag 2023 organiseert de werkgroep Dementie vanuit het project Dementie Vriendelijk Albrandswaard een herinneringsroute.

Heeft u ook warme herinneringen aan vroeger? Herinnert u zich nog het ‘oude’ Poortugaal en Rhoon? Reis terug in de tijd en kom naar de reizende expositie ‘Herinneringsroute Albrandswaard’ op donderdag 21 september 2023.

De route wordt om 10.00 uur geopend door wethouder mevrouw Van Ginkel. Daarna kunt u de route met verschillende expositiefoto’s, die is uitgezet rondom het verpleeghuis Hooge-Werf van Argos Zorggroep, vrij lopen. Het belooft een gezellige ochtend te worden. Na afloop bent u van harte welkom op het terras van De Hooge Werf voor een hapje en drankje. Tevens kunt u gebruik maken van een lunch in de lunchroom van het verpleeghuis.

Aanmelden is niet verplicht, maar wij stellen het wel op prijs als u laat weten of u komt. Wilt u gebruik maken van de lunch, dan is aanmelden wel verplicht. Dit kan tot 14 september. Aanmelden kan via m.burger@welzijnalbrandswaard.nl of 06- 17123209. Geef hierbij aan wat uw naam is en met hoeveel personen u wenst te komen.

Wereld Alzheimerdag Albrandswaard 2023 flyer pdf

Datum

21 sep 2023
Expired!

Tijd

10:00

Laat een reactie achter