Skip to main content
foto persbericht tuinendag

Tuinendag

De zomer loopt ten einde, al zou je dat met de tropische temperaturen van afgelopen dagen haast niet zeggen. Dat betekent dat er ook weer extra werk in de tuin te doen is. Bloemen zijn uitgebloeid en struiken kunnen alweer gesnoeid worden. De hoogste tijd voor Welzijn Albrandswaard om een TUINENDAG in het najaar te organiseren Deze dag zal plaatsvinden op vrijdag 6 oktober a.s.

Voor de minima in de gemeente is het onderhouden van de tuin vaak een struikelblok wanneer iemand dit zelf niet meer kan, daarnaast een klein netwerk heeft en weinig financiële middelen. Vanuit Welzijn Albrandswaard hebben wij de mogelijkheid dat u zich 2x per jaar kunt aanmelden voor de Tuinendag. U kunt dan denken aan kleine klussen zoals het gras maaien, de heg snoeien, onkruid weghalen en kleine snoeiwerkzaamheden. Herkent u zich hierin en kunt u onze hulp gebruiken, meld dan uw klus aan door te bellen met Vraagwijzer 010-5018322.

Samen met Wim’s Tuinen en een aantal vrijwilligers gaan we op 6 oktober op pad om, zo mogelijk, de tuinen van deze inwoners onkruidvrij en toegankelijker te maken.  Dit kan natuurlijk alleen doorgaan met voldoende vrijwilligers en daarom een dringende oproep aan een ieder met ‘groene vingers’  die ons een dag(deel) wil ondersteunen. Heeft u zin om samen met ons de handen uit de mouwen te steken, geef u dan snel op via y.sitton@welzijnalbrandswaard.nl of neem contact op met de vrijwilligerscoördinator Yvonne Sitton 010-5018322.

Datum

06 okt 2023
Expired!

Tijd

09:00 - 17:00

Laat een reactie achter