Skip to main content
koffie samen

Koffiemoment voor Mantelzorgers

Zorgt u voor iemand en vindt u het fijn om andere mantelzorgers te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee? Dan is bovengenoemd koffiemoment dé plek om andere mantelzorgers te ontmoeten in een ongedwongen sfeer.

Iedereen die intensief of langdurig zorgt voor iemand, een ouder, een kind, partner of iemand anders uit de omgeving, is mantelzorger. Soms komen zij voor uitdagingen te staan en kan het emotioneel zwaar worden. Praten daarover kan helpen om de zorg vol te houden, want andere mantelzorgers begrijpen de problemen maar al te goed.

Op dinsdagmiddag 25 juli wordt er weer een ‘Koffiemoment voor Mantelzorgers’ georganiseerd door het Mantelzorg Adviespunt, onderdeel van Welzijn Albrandswaard. Op deze middag is er een consulent Mantelzorg waaraan u gelijk uw vragen kunt stellen. Het is een inloopmiddag en inschrijven is niet nodig.

De locatie is Het Boerderijtje, Werkersdijk 1, 3161 BL Rhoon. De koffie/thee wordt geschonken vanaf 14.00 uur tot 15.30 uur. Loop gezellig binnen en geniet van een moment ontspanning. U bent van harte welkom!

Datum

25 jul 2023
Expired!

Tijd

14:00 - 15:30

Locatie

Het Boerderijtje
Werkersdijk 1, Rhoon
Categorie

Laat een reactie achter