Skip to main content
koffie samen

Bakkie Troost

“Ik dacht dat ik alleen stond in mijn verdriet. Maar bij het ontmoeten van mensen met dezelfde ervaring, hoorde ik eendere verhalen en dezelfde vragen”

Bijna niemand die rouw zo goed begrijpt als iemand die het zelf ook meemaakt. Als nabestaande krijg je weliswaar veel aandacht tijdens het overlijden en rondom de uitvaart, maar naarmate de tijd vordert vervaagt dit vaak en dan wordt dan het gevoel van verlies groter. Dit kan recentelijk en mogelijk zelfs al jaren geleden zijn.

Daarom is het ontmoeten van die ander belangrijk, je kunt van elkaar leren en de vragen delen. Mensen die een naaste hebben verloren kunnen met anderen praten over hun ervaringen en vragen stellen.

De bijeenkomsten zijn een samenwerking van Welzijn Albrandswaard en de gezamenlijke kerken in Rhoon en Poortugaal. Er is gekozen voor de naam Bakkie Troost, informeel en hopelijk uitnodigend voor een ieder om zich welkom te voelen. De inloop is vrij en er zijn geen kosten aan verbonden.

De bijeenkomsten vinden plaats in het Boerderijtje, Werkersdijk 1, 3161 BL Rhoon. De gespreksgroepen zullen worden begeleid door Ds. Anja van Geerenstein.

U bent van harte welkom!  Voor meer informatie kunt u bellen naar 010-5018322

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

09 jan 2024

Tijd

14:00 - 15:30

Locatie

Het Boerderijtje
Werkersdijk 1, Rhoon

Laat een reactie achter