Skip to main content
domotica alzheimer

Alzheimercafé Albrandswaard

Op dinsdag 3 oktober vindt het eerstvolgende Alzheimercafé van Albrandswaard plaats. Deze avond staat in het teken van Domotica.

Zo lang mogelijk thuis wonen, ook bij dementie! Natuurlijk is dat mooi, maar vaak ook erg moeilijk. Eenvoudige hulpmiddelen kunnen daarbij helpen. Mensen met dementie kunnen geen nieuwe dingen leren? Zeker wel!  Jochem Schuwirth is werkzaam bij Aafje en komt ons van alles vertellen en demonstreren op een enthousiaste manier wat de hulpmiddelen van Mobile Care ook voor thuiswonende mensen met dementie kunnen betekenen.

Ook is er tijdens het Alzheimercafé een boekentafel met veel informatie. Bij deze tafels kunt u boeken en informatie inzien en eventueel lenen en is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en lotgenoten contact aan te gaan.

U bent van harte welkom bij het Alzheimercafé van oktober in Wijkcentrum De Boekenstal aan de Dorpsstraat 34 in Poortugaal.

Inloop vanaf 19.00 uur, start van het programma 19.30 uur.

Wilt u graag naar deze avond komen, maar weet u niet hoe? AutoMaatje Albrandswaard vervoert minder mobiele plaatsgenoten van A naar B. De rit reserveren kan minimaal 2 werkdagen van tevoren, liefst eerder, via SWA 010-5018322 tussen 9 uur en 12 uur ‘s ochtends. Een rit kost 35 eurocent per kilometer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marlies Burger via m.burger@welzijnalbrandswaard.nl  of 06-1712 3209.

Datum

03 okt 2023
Expired!

Tijd

19:00
Wijkcentrum De Boekenstal

Locatie

Wijkcentrum De Boekenstal
Dorpsstraat 34 te Poortugaal

Laat een reactie achter