Skip to main content
alzheimer cafe

Alzheimer Café Albrandswaard

Op dinsdag 7 februari is het eerstvolgende Alzheimer café. Deze avond voorzien wij inwoners van informatie over het onderwerp muziek en humor bij mensen met dementie.

Gespreksleider Klazina van der Herik gaat in gesprek met Robert Bloemhoff, hij is muziektherapeut en huisclown bij Laurens. Hij vertelt over zijn werk en waarom muziek en humor belangrijk zijn voor mensen met dementie, maar ook wat humor kan betekenen voor mantelzorgers in contact met hun naaste voor wie zij zorgen met dementie.

Belangrijke momenten in ons leven zijn vaak gekoppeld aan muziekherinneringen. Momenten van geluk, verdriet en vreugde die je niet wilt kwijtraken. Bij mensen met dementie kan muziek vergeten herinneringen of het gevoel hiervan naar boven halen. Er komt steeds meer bewijs voor de positieve effecten van het luisteren naar voorkeursmuziek bij mensen met dementie.

Wij verwelkomen u graag op 7 februari met koffie/thee en wat lekkers in wijkcentrum De Boekenstal, Dorpsstraat 34 in Poortugaal. Inloop vanaf 19.00 uur, start van het programma 19.30 uur.

Het Alzheimer Café wordt georganiseerd door Aafje, Argos Zorggroep, Gemeente Albrandswaard, Welzijn Albrandswaard, Zorggroep De Laren en Zorggroep De Toekomst

Datum

07 feb 2023
Expired!

Tijd

19:00
Wijkcentrum De Boekenstal

Locatie

Wijkcentrum De Boekenstal
Dorpsstraat 34 te Poortugaal
Categorie

Laat een reactie achter