Skip to main content
alzheimer cafe

Alzheimer Café

Op dinsdag 7 november vindt het eerstvolgende Alzheimercafé van Albrandswaard plaats. Deze avond staat in het teken van een zinvolle dagbesteding.

Zinvolle dagbesteding is juist bij dementie belangrijk. Hersenonderzoek wijst uit dat bezig blijven het ziekteproces vertraagt, vooral door te bewegen of naar muziek te luisteren. Zelf doe je ook dingen die je leuk vindt, dat stopt niet als je dementie krijgt. Alleen hebben mensen met dementie er meer hulp bij nodig.

Op 7 november a.s. vertelt Jolanda Nederlof, gedragsconsulent bij Argos Zorggroep, er meer over. Daarnaast bieden we een overzicht van mogelijke activiteiten in Albrandswaard die kunnen ondersteunen bij een zinvolle dagbesteding.

Ook is er tijdens het Alzheimercafé een boekentafel met veel informatie. Bij deze tafel kunt u boeken en informatie inzien en eventueel lenen en is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en contact met lotgenoten aan te gaan.

U bent van harte welkom bij het Alzheimercafé van november in Wijkcentrum De Boekenstal aan de Dorpsstraat 34 in Poortugaal.

Inloop vanaf 19.00 uur, start van het programma 19.30 uur.

Wilt u graag naar deze avond komen, maar weet u niet hoe? AutoMaatje Albrandswaard vervoert minder mobiele plaatsgenoten van A naar B. De rit reserveren kan minimaal 2 werkdagen van tevoren, liefst eerder, via Welzijn Albrandswaard, tel. 010-5018322 tussen 9 uur en 12 uur ‘s ochtends. Een rit kost 35 eurocent per kilometer.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.welzijnalbrandswaard.nl/dementie of u kunt contact opnemen met Marlies Burger via m.burger@welzijnalbrandswaard.nl  of 06-1712 3209.

Datum

07 nov 2023
Expired!

Tijd

19:00
Wijkcentrum De Boekenstal

Locatie

Wijkcentrum De Boekenstal
Dorpsstraat 34 te Poortugaal

Laat een reactie achter