Skip to main content
alzheimer cafe

Alzheimer Café 

 

Dinsdag 5 maart is het volgende Alzheimer café. Deze avond staat in het teken van beter slapen en dromen voor mensen met dementie.

“Beter slapen en dromen”

Als gastspreker is deze avond Lia Timmer aanwezig. Lia is trainer en coach en zal tips en suggesties geven om ervoor te zorgen dat we beter slapen. Veel mensen hebben problemen met slapen. Zij kunnen maar moeilijk in slaap komen, worden in de nacht wakker of dromen veel. De volgende ochtend staan zij moe op; goed uitgerust zijn is dan juist zo belangrijk. Wat te doen bij nachtelijke onrust bij dementie?

De lezing over “Beter slapen en dromen” is voor mensen met dementie en hun naasten; mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals. Deze avond is ook geschikt voor andere mensen die moeite hebben met slapen. Na de pauze is er gelegenheid voor het stellen van persoonlijke vragen.

Het Alzheimer Café wordt georganiseerd door Aafje, Argos Zorggroep, Gemeente Albrandswaard, Welzijn Albrandswaard, Zorggroep De Laren en Zorggroep De Toekomst.

Wij verwelkomen u graag op 5 maart met koffie/ thee en wat lekkers in wijkcentrum De Boekenstal, Dorpsstraat 34 in Poortugaal. Inloop vanaf 19.00 uur, start van het programma 19.30 uur.

Wilt u graag naar deze avond komen, maar weet u niet hoe? AutoMaatje Albrandswaard vervoert minder mobiele plaatsgenoten van A naar B. De rit reserveren kan minimaal 2 werkdagen van tevoren, liefst eerder, via SWA 010-5018322 tussen 9 uur en 12 uur ‘s ochtends. Een rit kost 35 eurocent per kilometer

Datum

05 mrt 2024
Expired!

Tijd

19:00
Wijkcentrum De Boekenstal

Locatie

Wijkcentrum De Boekenstal
Dorpsstraat 34 te Poortugaal

Laat een reactie achter