Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Bij eenzaamheid voelen mensen het gemis van verbondenheid met anderen. In de Week tegen Eenzaamheid vragen we aandacht voor dit probleem en zeggen we: kom erbij! Want eenzaamheid aanpakken begint met het leggen van contact. De Week tegen Eenzaamheid 2019 is van dinsdag 1 oktober t/m dinsdag 8 oktober.


Doet u ook mee aan de week tegen de eenzaamheid?

Iedereen kan deelnemen aan de Week tegen Eenzaamheid door het organiseren van een activiteit.


Hoe!? Een Kom erbij

Wilt u ook uw bijdrage leveren aan deze week? Kom Erbij! Onder deze noemer nodigen we u graag uit om een activiteiten tijdens de Week tegen Eenzaamheid te organiseren. Kom erbij omvat ieder jaar een gevarieerd aanbod van activiteiten.
Het doel van Kom erbij is om de deelnemers te inspireren eenzaamheid aan te pakken, zowel bij zichzelf als bij een ander. Ook is het doel om nieuwe verbindingen tot stand brengen tussen mensen, organisaties en verschillende sectoren in relatie tot het thema eenzaamheid en preventie van eenzaamheid.
Een Kom erbij kan georganiseerd worden op één dag of verspreid over de week; als Kom erbij Dag, Kom erbij Week of bijvoorbeeld een Kom erbij Festival.

Voor elk initiatief stelt de Gemeente Albrandswaard een budget beschikbaar tot maximaal € 100,-.


U kunt uw activiteit aanmelden doormiddel van het aanmeldformulier hieronder.

 


Door op "Verzenden" te klikken gaat u akkoord dat uw gegevens worden gebruikt conform onze privacy verklaring