Skip to main content

Afgelopen dinsdag 6 februari is gespreksleider Klazina van den Herik, van Alzheimercafé Albrandswaard, in gesprek gegaan met de aanwezigen over wat het betekent als jij of je naaste de diagnose dementie krijgt en hoe deel je dit met vrienden of bekenden? En hoe en wanneer regel je de juiste hulp? Hulp voor degene met dementie, maar ook voor degene die voor je zorgt. Ook was Yvonne Gokmen, casemanager dementie van Aafje, aanwezig om meer te vertellen over hoe je hulp kunt vragen en hulp kunt inzetten. Het was een leerzame avond waar ook veel ruimte was voor persoonlijke vragen.

Het volgende Alzheimercafé is op dinsdag 5 maart. Die avond komt Lia Timmer als gastspreker. Lia is trainer en coach en zal tips en suggesties geven om ervoor te zorgen dat we beter slapen. De lezing over “Beter slapen en dromen” is voor mensen met dementie en hun naasten; mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals. Deze avond is ook geschikt voor andere mensen die moeite hebben met slapen.

U bent van harte welkom bij het Alzheimercafé van maart in Wijkcentrum De Boekenstal aan de Dorpsstraat 34 in Poortugaal.

Inloop vanaf 19.00 uur, start van het programma 19.30 uur.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.welzijnalbrandswaard.nl/dementie of u kunt contact opnemen met Marlies Burger via m.burger@welzijnalbrandswaard.nl  of 06-1712 3209.

Laat een reactie achter