Skip to main content

Op dinsdag 12 december vindt het eerstvolgende Alzheimercafé van Albrandswaard plaats. Deze avond sluiten wij het Alzheimercafé van Albrandswaard voor 2023 af met tips voor de feestdagen en er is live muziek.

Tijdens het Alzheimercafé van 12 december spreekt gespreksleider Klazina van der Herik met Jolanda Nederlof, zij is gedragsconsulent bij Argos Zorggroep en legt uit wat prikkels bij mensen met dementie doen. We kijken alvast uit naar de komende feestdagen. U krijgt tips om er gezellige dagen van te maken zonder dat dementie roet in het eten gooit. Kortom; het belooft weer een leerzame avond te worden.

Speciaal deze avond spelen zangeres Marlies Ruigrok & gitarist Folker Tettero een verrassend en gevarieerd, muzikaal en theatraal concert. Met onder andere liedjes van onze eigen Nederlandse bodem en de Spaanse ’tierra’, Franse chanson en Engelse songs. Er zal ongetwijfeld bekend repertoire voorbijkomen wat u hard mee kunt zingen, maar ook prachtige liedjes van Marlies zelf. Liedjes waar u om zult lachen en liedjes waar u wellicht tot tranen toe geroerd wordt. Laat u meevoeren door de indrukwekkende stem van Marlies en het prachtige gitaarspel van Folker.

U bent van harte welkom bij het Alzheimercafé van december in Wijkcentrum De Boekenstal aan de Dorpsstraat 34 in Poortugaal.

Inloop vanaf 19.00 uur, start van het programma 19.30 uur.

Wilt u graag naar deze avond komen, maar weet u niet hoe? AutoMaatje Albrandswaard vervoert minder mobiele plaatsgenoten van A naar B. De rit reserveren kan minimaal 2 werkdagen van tevoren, liefst eerder, via SWA 010-5018322 tussen 9 uur en 12 uur ‘s ochtends. Een rit kost 35 eurocent per kilometer.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.welzijnalbrandswaard.nl/dementie of u kunt contact opnemen met Marlies Burger via m.burger@welzijnalbrandswaard.nl  of 06-1712 3209

Laat een reactie achter