Op zoek naar sportieve activiteiten?

Bekijk de agenda!

Altijd onze ontwikkelingen volgen?

Inschrijven nieuwsbrief

Heeft u vragen? Wilt u een afspraak?

Laat het ons weten!

BuurtsportcoachWelzijn Albrandswaard Buurtsportcoach icon

Sporten en bewegen is belangrijk voor uw gezondheid en welzijn. Bent u op zoek naar een persoonlijk gesprek of activiteiten? Of bent u een (sport)vereniging en heeft u vragen over het opzetten van activiteiten, vrijwilligers, etc? Neem dan contact op met onze Buurtsportcoaches.

Meer informatie over buurtsportcoach

Persoonlijk gesprek

Heeft u behoefte aan meer beweging of advies over sport, gezondheid en beweegactiviteiten? Neem dan gerust contact op met onze buurtsportcoaches via onderstaande knop. Samen kijken wij graag naar uw vragen en mogelijkheden.

Neem nu contact op

Activiteiten

Welzijn Albrandswaard organiseert wekelijks activiteiten voor alle leeftijdsgroepen. Denk aan sport & spel in de wijken, wandelingen voor senioren of beweeggroepen voor kwetsbaren. Is er momenteel geen passende activiteit voor u? Wellicht dat wij samen iets kunnen bedenken. Kijk op onze activiteitenkalender en schrijf u in voor de aankomende activiteiten.

Voor (sport)verenigingen

Bent u actief bij een (sport)vereniging en heeft u een vraag op het gebied van sport of bewegen? Heeft u vragen over de opzet van activiteiten of het werven van vrijwilligers? Neem dan contact op met onze Buurtsportcoaches.

Duofiets

Fietsplezier voor twee is mogelijk met de Duofiets. De Duofiets is een elektrisch ondersteunde aangepaste fiets voor twee personen. Ook als u minder mobiel bent, is een fietsrit weer mogelijk. Heeft u zelf geen bijrijder? Dan kunt u een beroep doen op één van onze fietsvrijwilligers.

De Duofiets is te reserveren via de receptie van Welzijn Albrandswaard, maandag t/m vrijdag te bereiken tussen 09.00 en 12.00 uur, 010-5018322.

duofiets

Onze sportcoaches

Mandy
Mandy van der Heiden

Buurstportcoach
Mail mij

Ilse
Ilse de Rooij

Buurstportcoach
Mail mij

Contactinformatie

Adres

Het Huis van Albrandswaard
Stationsstraat 10
3161 KP Rhoon
Routebeschrijving

Volg ons!

Volg ons op Social Media!

Bekijk onze Facebook-pagina!

Bekijk onze Instagram pagina!

Aanstaande activiteiten

juli 2024
Geen evenementen gevonden!
Meer laden