Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Bijeenkomsten Rouw en Verlies
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 010-5018322

 

Niemand vertelt je hoe het moet….  

In het leven krijgen we allemaal te maken met verlies en niemand vertelt je hoe je om moet gaan met verdriet, eenzaamheid en onmacht. Herkenning van en door lotgenoten en een luisterend oor kunnen je steun geven.

Welzijn Albrandswaard Mantelzorg organiseert 8 bijeenkomsten over rouw en verlies, welke worden verzorgd door Masé Sutterland (Hartseer). Zij maakt gebruik van creatieve werkvormen en beeldend materiaal in het verwerkingsproces. Onderwerpen die aan bod komen zijn omgaan met emoties en gevoelens, zorg voor uzelf, bijzondere dagen, rouw, wie ben ik zonder de ander en toekomstperspectief.

De 8 bijeenkomsten zijn op 6, 13, 20 en 27 oktober, 3 en 17 november, 1 en 8 december. Locatie De Boekenstal, Dorpsstraat 34 te Poortugaal. De kosten voor deelname aan deze 8 bijeenkomsten is €30,00.

Voor aanmelden en informatie kunt u contact opnemen met Heleen Visser, Steunpunt Mantelzorg via T. 010-5018322 of M. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Flyer Rouw en Verlies

Locatie Wijkcentrum De Boekenstal, Dorpsstraat 34 3171 EH Poortugaal