Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Brusjesdag voor jonge mantelzorgers
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op donderdag 25 februari zal Stichting Welzijn Albrandswaard (SWA) in samenwerking met Kijk op Welzijn Barendrecht (KOW) weer een leuke activiteit voor jonge mantelzorgers van 6 tot en met 11 jaar organiseren. Omdat jonge mantelzorgers tot de kwetsbare doelgroepen behoren en de behoefte aan een ontzorgen en lotgenotencontact voor hen groot is, kan deze activiteit plaatsvinden met inachtneming van de coronamaatregelen.

De Brusjes Familiedag vindt elk jaar plaats in de voorjaarsvakantie en is toegankelijk voor jonge mantelzorgers én hun gezin. Helaas kan dit door de coronamaatregelen niet doorgaan en hebben we er daarom voor gekozen alleen de jonge mantelzorgers uit te nodigen en er een Fundag van te maken. We hopen in het najaar alsnog een familiedag te kunnen organiseren!

De Brusjes Fundag vindt plaats op donderdag 25 februari van 10 tot 12 in Blok0180 Haarspitwei 9 in Barendrecht. Er kan deze ochtend van alles gedaan worden. Zo is er onder andere een sport-, knutsel- en spelletjeshoek waar onder begeleiding diverse leuke activiteiten gedaan kunnen worden. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jonge mantelzorgers zijn kinderen, jongeren en jongvolwassenen die opgroeien in een gezin met zorg. Zij maken zich zorgen om, zorgen voor en / of missen zorg van een gezinslid. Ben of ken jij ook iemand waarvan een gezinslid te maken heeft met ziekte, verslaving, beperking of psychische aandoening? Neem dan contact op met Steunpunt Mantelzorg. Zij kunnen je voorzien van advies, bieden een luisterend oor en organiseren leuke activiteiten. Wil je meer weten, bel dan met Roos of Heleen van Stichting Welzijn Albrandswaard via 010-5018322 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Volg ons via Instagram #jongemantelzorgeralbrandswaard

Locatie Blok0180, Haarspitwei 9 in Barendrecht