Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Activiteit jonge mantelzorgers
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op vrijdag 19 februari 2021 zal Stichting Welzijn Albrandswaard (SWA) in samenwerking met Kijk op Welzijn Barendrecht (KOW) weer een leuke activiteit voor jonge mantelzorgers vanaf 12 jaar organiseren. Omdat jonge mantelzorgers tot de kwetsbare doelgroepen behoren en de behoefte aan ontzorgen en lotgenotencontact voor hen groot is, kan deze activiteit plaatsvinden met inachtneming van de coronamaatregelen.

Deze avond staat een spel in de buitenlucht op het programma. Even zonder de zorgen van thuis ontspannen en actief bezig zijn! Eerst eten we nog wat met elkaar.

De activiteit vindt plaats op vrijdag 19 februari van 17.30 tot 20.00 uur in het Lokaal, Albrandswaardsedijk 180 in Poortugaal. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan zien we je gauw!

Jonge mantelzorgers zijn kinderen, jongeren en jongvolwassenen die opgroeien in een gezin met zorg. Zij maken zich zorgen om, zorgen voor en / of missen zorg van een gezinslid. Ben of ken jij ook iemand waarvan een gezinslid te maken heeft met ziekte, verslaving, beperking of psychische aandoening? Neem dan contact op met Steunpunt Mantelzorg. Zij kunnen je voorzien van advies, bieden een luisterend oor en organiseren leuke activiteiten. Wil je meer weten, bel dan met Roos of Heleen van Stichting Welzijn Albrandswaard via 010-5018322 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Volg ons via Instagram #jongemantelzorgeralbrandswaard

Locatie Het Lokaal, Albrandswaardsedijk 180 in Poortugaal.