Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Avondvaartocht Spido voor mantelzorgers
Contact Tel. 010-5018322 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op woensdagavond 4 september organiseert Steunpunt Mantelzorg SWA een vaartocht voor mantelzorgers. Gezamenlijk vertrekken we vanaf het Koetshuis met de bus richting Rotterdam en worden we ontvangen op de mooie rondvaartboot de Spido.

Middenin het drukke verkeer van binnenvaart- en zeeschepen beleeft u een bijzondere rondvaart door één van de grootste zeehavens ter wereld. U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbij glijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers.

Bent u mantelzorger en wilt u mee, dan kan dat. Er zijn nog een aantal tickets beschikbaar, deze zijn             € 22,50 per persoon. Wilt u iemand meenemen, dan kan dat! Diegene kan uw naaste zijn voor wie u zorgt of iemand anders, ook zij betalen € 22,50. We vertrekken om 18.00 uur vanaf de Rijsdijk 17a te Rhoon en de terugkomst is circa 22.30 uur. Voor koffie/thee en consumptie wordt gezorgd tijdens deze rondvaart.

U kunt de tickets kopen van maandag t/m donderdag van 9.00 uur tot 12.00 uur bij de receptie van Stichting Welzijn Albrandswaard, Rijsdijk 17 a te Rhoon, alleen contant betalen.

Indien u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Heleen Visser, Consulent Mantelzorg. Zij is te bereiken op T. 010-5018322 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.