Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Lifestyle en Advies Beurs
Contact 010-5018322 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

poster 28 oktober

Komt u ook naar de Lifestyle en adviesbeurs op zaterdag 28 oktober?

Op zaterdag 28 oktober 2017 vindt in de sporthal van Rhoon de eerste Lifestyle & Advies beurs plaats. Georganiseerd door Stichting Welzijn Albrandswaard.
Bent u 55+ en op zoek naar informatie, advies op het gebied van bewegen en gezond ouder worden of heeft u gewoon zin in een gezellig middagje uit, een kopje koffie of een praatje, deze lifestyle en advies beurs biedt het allemaal. Bezoek de diverse stands en maak kans op leuke prijzen tijdens de loterij! Geniet van muziek en diverse demonstraties. De beurs is geopend op zaterdag 28 oktober van 11:00 tot 16:00 uur in de sporthal Rhoon. U bent van harte welkom!


Tijdens de beurs zal ook de fittest plaatsvinden. Alle inwoners van 55 jaar uit Albrandswaard zijn hiervoor uitgenodigd. De fittest is georganiseerd door sportservice Zuid-Holland en zit al helemaal vol. Had u ook mee willen doen, maar te horen gekregen dat het vol zit? Dan horen we nog graag van u. Wellicht kunnen we op een andere dag nogmaals de fittest organiseren.
Ook zijn er nog een beperkt aantal plekken voor organisaties en bedrijven die een marktkraam willen bemachtigen.


Voor meer informatie over de beurs, kunt u contact opnemen met Stichting Welzijn Albrandswaard. Tel. 010-5018322 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vind u/jij het leuk om als vrijwilliger te helpen deze dag, dan horen we het ook heel graag.
Meer informatie over de beurs is te vinden op www.albrandswaardactief.nl

 

Locatie Sporthal Rhoon